Banner
Locuinte PDF Imprimare Email
detalii-ap-gar
detalii-case

Cartierul de locuinte Petrea si Maria Blejusca a fost conceput de Vasion cu tot devotamentul si implicarea pentru excelenta si o viata de vis, aproape de oras si totusi departe de zgomotul si poluarea lui. 

Cartierul se afla la marginea orasului Bacau, la 5 minute de central orasului, aproape de arterele principale ce leaga intreg orasul. Toate dorintele dumneavoastra pot devein realitate la doar cativa pasi de casa – cafenele, restaurant, supermarket-uri, locuri de distractie si magazine ce te imbie la shopping – pe scurt, tot ce iti poate oferi orasul.

In noua dumneavoastra locuinta din cartierul de locuinte Petrea si Maria Blejusca pregatiti-va sa fiti invidiat de toti. Ferestrele mari va invaluie bland cu lumina naturala, parchetul stralucitor, obiectele ceramic de inalta calitate, designul interior modern, toate acestea si nu numai, se reunesc intr-un nou stil de viata, cu dumneavoastra in centrul atentiei.

Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B
Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B Case duplex Tip B

Ansamblul de locuinte se dezvolta pe o suprafata de 25000mp si este format din 22 vile cu S+P+M, 4 dintre ele fiind single, iar 18 duplex, precum si 3 blocuri cu 3 nivele si mansarda compuse din garsoniere, apartamente cu doua si trei camere.

vedere-ansamblu-cartier
Raport calitate – pret excelent!
 
Case și apartamente

Casele single Tip D sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
Blocul E2 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
Casele duplex Tip B sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
Casele duplex Tip C sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
Blocul E1 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
Sus