Banner
Apartamente/Garsoniere PDF Imprimare Email
bloc-e1
bloc-e2
bloc-e3

Aapartamentele sunt construite in blocuri a caror finisaje sunt durabile, calitatea constructiei si toate detaliile fiind excelente si garantate. Exista 4 variante de apartamentesi 3 variante de garsoniere, fiecare varianta indeplinind gusturile celui mai exigent client.

Structura de rezistenta

Concepute sa reziste la cutremure de intensitate mare, apartamentele situate in blocurile din incinta cartierului de locuinte Petrea si Maria Blejusca, va ofera un adapost sigur in caz de pericol.

Izolatiile termice

Izolare termica excelenta (10cm termosistem. 30 cm zidarie, 5 cm placari interioare vata si gips carton, tavane mansardate 30cm vata minerala), creind astfel un termosistem performant cu pierderi minime de energie termica.

Compartimentari si finisaje

Tencuieli exterioare Reibeputz concepute pentru a crea un maxim de confort locative; zugraveli in var lavabil; gresie si faianta in bucatarie si bai (contra cost); pardoseli din gresie in balcon; tamplarie exterioara in culoare alb/auriu cu geam Low-E Duplex; balustrade fier forjat la balcon; usi interioare celulare furniruite;

Utilitati

Apartamentele sunt complet echipate din punct de vedere edilitar, avand bransamente si contorizari individuale.

Instalatii electrice complete, cu corpuri de iluminat fluorescente si incandescente; instalatii termice complete, centrala termica, radiatoare din otel; instalatii sanitare: retea apa rece-calda, retea canalizare menajera, obiecte sanitare in bai si bucatarie.

Intregul cartier de locuinte Petrea si Maria Blejusca este imprejmuit cu gard (elevatie beton armat, panou gard plasa zincata bordurata).

In incinta cartierului de locuinte exista instalatie de iluminat exterior, drumurile/trotuarele sunt din beton armat, trotuarul avand panta de 3% spre exteriorul constructiei.

Nu fac obiectul ofertei
 • Pardoseli din parchet;
 • Pardoseli gresie;
 • Placari gresie si faianta;
 • Inchidere balcon.

Locuinta va fi racordata la utilitatile din zona (energie electrica, gaz, apa, canal, interfon), cu bransamente si contorizari individuale.

Tipuri de apartamente:

In incinta cartierului de locuinte exista 3 (trei) blocuri, unul dintre ele fiind doar de garsoniere, celelalte doua blocuri fiind construite din apartamente cu 2 (doua), respective 3 (trei) camere in diferite variante, precum si din garsoniere.

 •  
  Case și apartamente
  
  Casele duplex Tip C sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Casele single Tip D sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Blocul E2 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
  Casele duplex Tip B sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Blocul E3 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
  Sus