Banner
Case PDF Imprimare Email
casa-a
casa-b
casa-c
casa-d

Cartierul de locuinte Petrea si Maria Blejusca este format din 22 vile cu S+P+M, 4 dintre ele fiind de tip single si 18 de tip duplex. Suprafata de teren aferenta fiecarei locuinte este de aproximativ 400 mp.

Vilele construite au finisaje durabile, calitatea constructiei si toate detaliile fiind excelente si garantate. Structurile construite de noi (plansee de beton, stalpi, grinzi cu inchideri din zidarie POROTHERM) sunt atat de trainice incat rezista doua generatii fara reparatii capitale.


Structura de rezistenta
Concepute sa reziste la cutremure de intensitate mare, vilele din cartier va ofera un adapost sigur in caz de pericol.
Structurile sunt de tip cadre de beton armat (fig.1) cu inchideri exterioare din zidarie POROTHERM de 30cm tip seismic (fig. 3), compartimentari din zidarie de 20, 12.5cm (fig. 4-5) si plansee din beton armat.
fig1 fig2 fig3
Finisaje interioare si exterioare
1. Finisaje interioare
Spatiile interioare sunt flexibile astfel incat necesitatile si gustul estetic al dumneavoastra sa poata fi satisfacute pe deplin. Peretii interiori si tavanele sunt izolati cu vata minerala, placati cu rigips (fig. 10-11) si zugraviti in var lavabil alb. Baile, bucataria, terasa exterioara si holul parter vor fi placate cu gresie-faianta la cerere, contra cost.
Pardoseli de parchet laminat in hol etaj, camere de zi si dormitoare. Tamplarie exterioara din PVC cu cinci camere si geam termoizolant LOW'E antiefractie cu argon (fig. 13-14). Tavanele de la mansarda sunt captusite cu 30cm vata minerala si placari rigips. Garajul si subsolul au pardoseli din beton rolat. Balustrazi pentru scari si terase parter la cerere, contra cost.
fig4 fig5 fig6
2. Finisaje exterioare
Izolare termica excelenta (10cm polistiren – fig. 7-8-9), tencuieli exterioare REIBENPUTZ. Acoperisul cu invelitoare din tabla tip tigla cu preluarea apelor din precipitatii prin jgeaburi si evacuarea libera la teren prin burlane. Sarpanta din lemn a acoperisului (fig. 6) este tratata cu solutii contra microorganismelor si solutii ignifuge.
fig7 fig8 fig9
Instalatii si utilitati
Instalatii electrice complete, corpuri de iluminat fluorescente si incadescente; sistem de alarma antiefractie complet;
Instalatii termice complete, centrala termica, calorifere 22k;
Instalatii sanitare: retea apa rece-calda, retea canalizare menajera (fig. 12) , obiecte sanitare tip portelan sanitar, cada vibromasaj in baie, spalator inox in bucatarie. Locuintele sunt prevazute cu cosuri tip SCHIDEL pentru semineu (fig. 11).
fig10 fig11 fig12
Locuinta se va racorda la utilitatile din zona (retea de alimentare cu energie electrica, retea telefonie, retea de alimentare cu gaze naturale):
 • alimentarea cu energie electrica din reteaua de joasa tensiune din zona,  de la SC E.ON Moldova SA – Sucursala Bacau.
 • alimentarile cu apa potabila, cu gaze naturale si canalizarea se vor face din retelele existente in zona.
 • Agentul termic va fi produs de sursa termica proprie cladirii. Sursa termica se propune a fi un cazan de apa calda, mural, in condensatie cu randament > 100%, echipat cu arzator de gaze naturale cu preamestec modulant de la 100 la 25% si cu evacuarea fortata a gazelor de ardere.
Deseurile menajere se vor colecta la o europubela  de unde vor fi preluate de catre o unitate specializata.
Imprejmuiri, trotuare
Imprejmuirile se vor realiza din panouri de gard cu h=90cm.
Trotuarele exterioare se vor executa din beton perimetral in jurul constructiei si vor avea pante de 3% spre exteriorul constructiei.

 

 •  
  Case și apartamente
  
  Casele duplex Tip A sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Blocul E3 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
  Casele duplex Tip B sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Blocul E1 are subsol, parter, doua etaje si o mansarda si... Află detalii...
  Casele duplex Tip C sunt compuse dintr-un living, un... Află detalii...
  Sus